tiistai 14. kesäkuuta 2016

3 päivää lähtöön!

No niin! Kolme päivää lähtöön. Tavaroita on jo katseltu vähän valmiiksi, vielä pitää karsia osa pois, että matkalaukku olisi lähtiessä mahdollisimman kevyt. Mahtuu sitten kaikkea mahdollista mukaan paluumatkalla. Shoppailuun täytyy varata aikaa!

Sääennuste on parantunut päivä päivältä. Aluksi oli luvassa kaatosadetta joka päivälle, mutta nyt jo vähän saattaisi aurinkokin pilkahtaa. Toiveena olisi lähinnä että mahdollinen sade ei olisi jatkuvaa ja runsasta, ja ettei olisi liian kuuma. Kaupungissa ei ole kiva olla jos on tukahduttavan kuuma koko ajan! Pienen sateenkin kestää paremmin!
Tältä näyttää ennuste tällä hetkellä. Ja The Keikka on siis sunnuntaina.



Pakkaan tablettikoneeni mukaan ja jos huoneen wi-fi toimii ja pysyn hereillä vielä iltaisin, niin laitan blogiin kuvia. Tekstin osuus voi jäädä vähäiseksi, mutta sitähän voi sitten lisäillä myöhemminkin.

Reissuun lähdetään torstaina, ensin yöksi Helsinkiin ja sitten aamusta varhain kentälle.

Mitäkö odotan reissusta? No Coldplayn konsertti Wembleyllä on tietysti se ykkös juttu. Muutoin aion vain nauttia Lontoossa vaeltelusta. Mennään lähinnä sinne minne Sara haluaa. Ja jos se ei tiedä minne haluaa, niin minulta löytyy kyllä sitten listaa! Olisikohan kymmenes kerta kun olen sinne menossa, ja yksi "reissuista" kesti melkein vuoden. Eli paikat ovat tuttuja.

Ihana päästä muutaman vuoden tauon jälkeen katsomaan taas kaupunkia johon olen todella ihastunut. Pari pilvenpiirtäjää on noussut viime kerran jälkeen, hauska nähdä kuinka äkkiä silmä tottuu niiden olemassaoloon. Käymme varmasti ainakin parissa puistossa (Hyde Park ja St James´s Park) ja Thamesin rannalla täytyy käydä kävelyllä sekä päivällä, että illalla. Pari museota, ainakin yksi taidegalleria, joku ikivanha pubi... Kaikkea mahdollista laidasta laitaan. Joko Portobello road tai Camden market lauantaina. London eye jos sää ja jonot sallivat.
Sunnuntaille osuu paikallinen isänpäivä, lounasaikaan voi hyvissä ruokapaikoissa olla tungosta.

1 kommentti: